26 september 2015
Frankrijk
a
A
Zaterdag 26 Dagje Camping
Ja nog een dagje rust gehouden.
We hebben ons over het kantklospatroon gebogen om te kijken of er wat van te maken is, niet dus.
In Annecy zijn we niet op zoek gegaan naar een kopy zaak, want ons Frans is slecht en of er in het Engels geantwoord word is vraag twee.
Eerst goed uitleggen wat de bedoeling is, wat ik mis, daarna is Wieb gaan proberen te tekenen, maar hij heeft het opgegeven, het wil niet, dus ik ga in R’daal op zoek naar de kopy zaak en vraag daar om er een kopy te maken.
In de loop van de middag heeft Wieb de volgende plaats van bestemming uitgezocht.
Aangezien er was besloten dat we naar Zwitserland zouden gaan en we daar alleen maar doorheen gereden zijn met regen, gaan we morgen naar Zwitserland, onder het meer van Geneve langs naar Sion.
Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat is op zich niet zo gek, ik ben topografisch totaal niet onderlegd, ( Wieb zegt dan, te weinig interesse, kan natuurlijk ook nog).
Het is niet zo vreselijk ver rijden en ik ben heel benieuwd hoe het bij het meer van Geneve zal zijn.
Nog een poosje lezen/borduren en deze avond is ook al weer om